Talia e Flakës 2023/Festivali i Dramës Origjinale Shqipe Festivali i Dramës Origjinale ...

Varg e Vi ia “zgjati jetën” publikut për 2 ditë me 6 ...

Varg e Vi pas një sërë projektesh kulturore brenda dhe jashtë vendit, ...

Pavijoni “VISUAL”(koncepti gjeneral)17 artistë në një vend të pavijueshëm, që do të ...

Raporti financiar për vitin 2019 Raporti financiar vjetor-2019Download Raporti financiar për vitin ...

Koncepti Pjesa I 21 mars-4 prill 2022, Gjilan, Galeria e qytetitSecilit prej ...

Nga 23 janari e deri më 28 janar, në kuadër të “Flakës ...

U hap ekspozita bashkëkohore “Rezistencë”Varg e Vi, 21 janar 2022 Varg e ...

Varg e Vi në bashkëpunim me Teatrin e qytetit në Gjilan, vjen ...

https://soundcloud.com/migjen-fazliu-403695156/d-performance Audiodokumentari : D performance D-performance vjen si ide e koncept artistik ...