https://vimeo.com/145973787?fbclid=IwAR1I3rusdkIAhLvMrF8hntCbjky0dHRGW6OLQzqsAzC-rW5VHARknvsuAuo Kamera und Schnitt: Miro Widmer Performansë ndërkombëtare teatrore në mes të ...

KËRCËNIMET NDAJ EKZISTENCËS SË ARTIT DHE HUMBJA E IMAZHIT TE ARTITArti nën ...

“IDEALIZMI I DEMORALIZUAR” i adresohet fushave të ndryshme të shfaqjes ekzistencialiste, sociale dhe ...

“TREGIME DHE MUNDËSI” Jo të gjitha tregimet vlejnë njësoj në kohë dhe hapësirë ...

BIOGRAFI E SHKURTËR Gjergj Xhuvani, regjisori i famshëm shqiptar dhe me përmasa ...

Workshop ConceptDuke e pasur parasysh nevojen per te kontribuar sado pak ne ...

Maureen Bachaus është artiste nga Holanda e cila merret me mediumet e ...

Din Azizi / installation Kushtrim Zeqiri / videoAvni Shkodra \ performanceAvni Rudaku ...

Bekim Korca Din Aziziinteractive performanceGezim BrestovciJeton MujaAvni RudakuKushtrim Zeqiri ...

“Ma thuaj një fjalë të mirë”Me këtë expo - performancë “Ma thuaj ...