Audio dokumentari: G-Performance Kjo performancë është vazhdimësi e projektit të mëhershëm “Me ...

https://youtu.be/OkFKQR5erLA Pesë intervenime artistike, në pesë reparte të spitalit të përgjithshëm të ...

Qyteti krijon kujtime“Varg e Vi” përmes projektit “Me ‘G’, a me ‘Gj’?”, ...

ART LOVERS ARE PRESENT“Varg e Vi” ndaljet i ka frymëzim, vazhdimin dhe ...

Exposition de “Varg e Vi”, association d’art contemporain, Gjilan (Kosovo).Du 17 janvier ...

Jeton MujaKushtrim ZeqiriDin AziziArtan HajrullahuAvni Rudaku-RudiAvni ShkodraBesim Baftiu Exhibition in Multimedia Center ...

VISIT IN GJILAN(Diversitet i formave artistike), është një projekt i prodhuar nga ...

SFIDAT BASHKËKOHORE TË TEATROVEMë 3 Maj 2014 (e shtune), ora 19.00, do ...

KËRCËNIMET NDAJ EKZISTENCËS SË ARTIT DHE HUMBJA E IMAZHIT TE ARTITArti nën ...

“IDEALIZMI I DEMORALIZUAR” i adresohet fushave të ndryshme të shfaqjes ekzistencialiste, sociale dhe ...