Modern Drumming and Drum Recording

Workshop Concept
Duke e pasur parasysh nevojen per te kontribuar sado pak ne aspektin profesional muzikor eshte e domosdoshme te dihet se çka fshehet mbrapa nje suksesi ne kete lami. Workshopi si qellim ka demostrimin e teknikave te ndryshme nga ato fundamentale deri tek sekretet e ndryshme qe perdoren ne kategorine e drumming dhe drum recording.

Burim Bekteshi / Drummer
1997-2001:ACM Academy of Contemporary Music (Zürich) ,2002-2004: Master Class by (Gregg Bissonette)(Steve Smith)Andy Brugger)2005-2006: music academy trossingen ( Claus Heßler Dom Famularo Udo Dahmen ) ,2007-2009: Claus Hessler. specializimi i Moeller Technik 2010-2013 Studim personal ne psikologji dhe histori te Muzikes`1998-Pjesmarres ne Workshpet e Master Class Drummers, si; Gregg Bisonete, Steve Smith, Denis Chambers, Claus Hessler, Dom Famularo, Ralf Gouste, Simon Philips, etc., 1998-2001: Muzik popullore – Shqip/ Muzik Jazz Funk Fusion Latin (band: Mezzoforte,Supercross,burim Betteshi Quartet, etc. 2002-2010 Muzik Jazz Funk Latin Soul( Urs Nüssli Band, Punime Muzikore ne Studio.dhe Projekte te ndryshme, 2006 Fitues i çmimit te pare ne Drummer of Tomorrow – Music Institute, Salzburg Austria, 2005 Fitues i çmimit te pare ne Drummer of Tomorrow – Music Institute, Salzburg Austria, 2011-2013: Pedagog dhe Mesuesi i muzikes,qendra shqiptare për kulturë dhe intergim nKreuzlingen.etc.

Besim BaftiuProducer/ Sound Designer/ Composer
2008-2010 ,Audio MasterClass, Sound Engineering Degree- Oxford England- Online School,2011- Power Studio – Owner, Composer/ Producer/ Sound Designer, 2010-Varg e Vi Group, Member – Musician, 2006-2011 Olti Records, Composer/ Arranger/ Sound Designer ,2004-2008, Solid Sound, Composer/ Arranger/ Sound Designer,2001-2006, Alternative Rock Band NONAT,Guitarist,1998-2003,Prestige Sound ,Owner, 1992- Albanian Music