Ma thuaj nje fjale te mire

“Ma thuaj një fjalë të mirë”
Me këtë expo – performancë “Ma thuaj një fjalë të mirë” ështëprojektuar ndejë festive-artistike, ku arti në përgjithesi të jetë më transparent, më i depërtueshem dhe më aplikativ, me një fjalë, artitë futet në funksion të shumë hapësirave publike dhe personale, madjetë jetë prezent edhe në objekte të ndryshme afariste, e pse jo edheobjekte banimi.

Pjesëmarrës
Artan Hajrullahu – Artist Vizuel
Avni Rudaku – Poet
Besim Baftiu – Muzicient
Bekim Korca – Artist Vizuel
Din Azizi – Artist Vizuel
Jeton Muja – Artist Vizuel
Kushtrim Zeqiri – Artist Vizuel
Xhevat Latifi – Poet

Varg e vi members