“TREGIME DHE MUNDËSI” Jo të gjitha tregimet vlejnë njësoj në kohë dhe hapësirë ...

BIOGRAFI E SHKURTËR Gjergj Xhuvani, regjisori i famshëm shqiptar dhe me përmasa ...

Workshop ConceptDuke e pasur parasysh nevojen per te kontribuar sado pak ne ...

Maureen Bachaus është artiste nga Holanda e cila merret me mediumet e ...

Din Azizi / installation Kushtrim Zeqiri / videoAvni Shkodra \ performanceAvni Rudaku ...

Bekim Korca Din Aziziinteractive performanceGezim BrestovciJeton MujaAvni RudakuKushtrim Zeqiri ...

“Ma thuaj një fjalë të mirë”Me këtë expo - performancë “Ma thuaj ...